We zijn gestart!

Woensdag 3 oktober was een bijzonder moment. Elf enthousiaste jonge mensen met passie voor food schoven aan tafel bij elkaar in Houten. Een mooie mix van ‘ondernemers net in de startblokken, ‘toekomstige ondernemers’ en ‘onderzoekende ondernemers’. Met passie voor vlees, vis, noten en kaas. De eerste dag stond in het teken van ik als ondernemer. Wat is mijn droom en hoe kan ik deze omzetten in concreet haalbare doelen? Wie ben ik als ondernemer en wat zijn mijn sterke en minder sterke kanten. Mooi om de discussie en de openheid te ervaren van ieder. De dagelijkse werkelijkheid van het ondernemerschap, de eigen rol als ondernemer, twijfels en uitdagingen zijn gedeeld. Op 16 oktober stond het bezoek aan het inspiratie-event Food Inspiration Days op de agenda. Volop informatie over de trends en nieuwste ontwikkelingen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Gastsprekers uit de hele wereld. En niet te vergeten kunstenaars die kunst en food op een geheel eigen manier verbinden met elkaar. En we gaan nog veel meer horen en zien de komende maanden!

Follow by Email
Facebook