Experts voor module Ondernemerschap

In de afgelopen weken hebben wij met diverse experts gesproken over hun bijdrage aan het programma voor de Ondernemersacademie Food. De vakspecialisten van SVO vakopleiding Food zijn er klaar voor. Hans van Steenbergen, trendwatcher en journalist van Food Inspiration Magazine sluit aan in het programma om kennis en kunde te delen over innovatie en productontwikkeling.  Carla van Eijk zal haar passie voor food en ondernemerschap delen met de nieuwe foodondernemer.  Zij maakte als zij-instromer de  overstap van econoom naar ondernemer.  Martijn Rol, sectorspecialist Food van de Rabobank deelt zijn kennis omtrent ontwikkelingen, kans en bedreigingen met om de nieuwe foodondernemer. David Bleijie, verkoopspecialist bij de Vereniging van Keurslagers, gaat met de deelnemers aan de slag binnen het thema Verkoopmotivatie.  De experts Rachel Dibbets en Ruud Loos van BDO accountants gaan in gesprek met de deelnemers om hen in de rol van financieel planner en administrateur verder te professionaliseren. En Qredits maakt de nieuwe foodondernemer wegwijs in het land van kredietverstrekking. En dit zijn nog niet alle experts die wij aan ons gaan binden.

 

Follow by Email
Facebook