PARTNERS

Wil jij onze partner zijn?

Jij bent van cruciaal belang voor ons. Je kunt ons op veel verschillende manieren ondersteunen. Door je waardevolle kennis en kunde te delen met nieuwe foodondernemers, door financiële ondersteuning, of door leermomenten op de werkvloer aan te bieden.

Als je de Ondernemersacademie Food ondersteunt, dan blijft deze belangrijke foodtak succesvol voortbestaan. En dat straalt weer op jou af als partner die maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Het mes snijdt aan twee kanten…

Het achtergrondverhaal

500 zelfstandige ambachtelijke slagerijen zoeken de komende 10 jaar een opvolger. Succesvolle overnames zijn cruciaal. Alleen dan kunnen ambachtelijke slagerijen voortbestaan. Klanten kiezen voor hún slagerij. Veilig en vertrouwd. Kleinschalig. Met persoonlijke service. En ze kiezen altijd voor vers en voedselveiligheid. Ze willen weten waar hun vlees vandaan komt. Vers vlees van hoge kwaliteit.

Help je mee?

Mede dankzij partners in de keten is de Ondernemersacademie Food opgericht. Mogen we óók op jou rekenen? We hebben jouw vakkennis en financiële impuls hard nodig. Zodat de Ondernemersacademie Food topkwaliteit kan leveren.

We horen heel graag van je!

Neem contact met ons op via info@ondernemersacademiefood.nl

Meer informatie?

Wil jij ook weten hoe jij de switch naar foodondernemer kunt maken?

De opleiding start september. Nog slechts een paar plekken beschikbaar.