Ben jij onze partner? Doe dan mee!

Wil jij ook jouw kennis en kunde delen met jonge foodondernemers 2.0? Neem dan contact met ons op!

Doet u mee?

Het zijn vakmensen bij uitstek: slagers en andere foodondernemers die zelf alles bereiden. Exclusieve vleesproducten, fijne vleeswaren en verrukkelijke (vlees)gerechten. Fraai opgemaakte toonbanken vol culinaire beleving. Met tevreden klanten die graag proeven, oordelen en kopen. Dat is mogelijk dankzij u: leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten! Veilig, eerlijk en puur.

Maar… de ambachtelijke slagerij dreigt verleden tijd te worden. 500 zelfstandige slagerijen zoeken de komende 10 jaar een opvolger. Daar moet aan gewerkt worden!

Hoe pakken we dat aan?

Huidige ondernemers bewust maken van de situatie. Het imago van foodondernemer versterken. Potentiële ondernemers opleiden.

Hier komt de nieuwe Ondernemersacademie Food om de hoek kijken. Met als doel: het afleveren van de moderne en innovatieve foodondernemer 2.0. In bezit van gedegen vakkennis en de juiste competenties. Barstensvol passie. De foodondernemer 2.0 is allround: ambachtelijk vakspecialist, innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager.

Ondernemersacademie Food

Mede dankzij partners in de keten is de Ondernemersacademie Food opgericht. Mogen we ook op u rekenen?

De Ondernemersacademie Food biedt een integraal leertraject van 6 maanden. Plus 3 maanden coaching. De opbouw is modulair: op diverse momenten kan worden ingestapt – afhankelijk van het instroomprofiel van de potentiële foodondernemer.

Imago

Succesvolle overnames zijn cruciaal. Alleen dan kunnen ambachtelijke slagerijen voortbestaan. Dit is doorslaggevend voor een positief imago van de branche. Klanten kiezen voor hún slagerij. Veilig en vertrouwd. Kleinschalig. Met persoonlijke service. Dat mag niet verloren gaan.

Bent u maatschappelijk verantwoord ondernemer? Kom dan in actie! Als u de Ondernemersacademie Food ondersteunt, dan blijft een belangrijke foodtak succesvol voortbestaan. En dat straalt weer op u af als leverancier. Het mes snijdt aan twee kanten…

We hebben uw vakkennis én financiële impuls hard nodig. Zodat de Ondernemersacademie Food een kwaliteitsslag kan maken en hoogwaardige vakkennis en kunde in het leertraject kan implementeren.

Ondernemersacademie Food

Sleepboot 2

3991 CN Houten

T 030  27 58 130

info@ondernemersacademiefood.nl

www.ondernemersacademiefood.nl

Meld je aan

ondernemersacademiefood