Ben jij onze nieuwe leermeester?

Wil jij jouw ervaring als foodondernemer delen met de nieuwe  foodondernemers 2.0? Neem contact met ons op. 

Zelf een opvolger nodig?

Zoekt u zelf een bevlogen opvolger? Dan is dit een uitgelezen kans. Met onze Ondernemersacademie Food-deelnemers krijgt u een competente ondernemer 2.0. Zodat u te zijner tijd met een gerust hart uw bedrijf kunt overdragen. Goed opgewassen tegen de eisen van deze tijd. Maar ook als u geen opvolger zoekt, dan draagt u hiermee wél bij aan het voortbestaan van deze branche. De slagerij is tenslotte onmisbaar in het winkelbeeld. Nieuwe competente foodondernemers hebben we hard nodig!

Bent u onze nieuwe leermeester?

U bent een vakspecialist in hart en nieren, met passie voor uw ambachtelijke slagerij/foodonderneming. Het is uw missie om uw klanten te voorzien van uw exclusieve vleesproducten. Vlees dat met grote zorg en aandacht is bereid. Puur en eerlijk, van topkwaliteit. U vindt het heel belangrijk dat het slagersambacht behouden blijft. Met behulp van jonge ambitieuze mensen die bestaande slagerijen overnemen en/of nieuwe ondernemingen starten.

Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Het slagersambacht is alleen goed te leren van meester op gezel. Met hbo-kennis en mbo-kunde.

Ondernemersacademie Food

Om de slagers- en foodbranche toekomstbestendig te maken, is de Ondernemersacademie Food opgericht. Deze academie leidt mensen met werkervaring en zij-instromers op tot allround foodondernemer. Ofwel innovator, marketeer, financieel planner, organisator, manager en ambachtelijk vakspecialist. Zoals gezegd: alleen een bevlogen deskundige kan het ambacht goed overbrengen. Zo wordt de branche grondig voorbereid voor de toekomst – met capabele en ambitieuze ondernemers. Die het vak voortzetten.

Spreekt dit u aan?

Herkent u zichzelf in deze omschrijving? Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in uw vaandel? Vindt u het belangrijk én fijn om uw kennis en kunde over te dragen?

Dan bent u misschien wel de persoon die wij zoeken. De expert die onze potentiële ondernemers de kneepjes van het vak leert.

Wij zijn namelijk op zoek naar werkervaringsplekken voor onze nieuwe ondernemers.

De ondernemer in spe mag uw bedrijfsinformatie inzien. Op zijn/haar beurt brengt hij/zij een concrete vraag van uw bedrijf in kaart, verricht onderzoek, analyseert de uitkomsten en maakt een plan van aanpak.

Foodondernemer 2.0

Wij, van de Ondernemersacademie Food, zijn op zoek naar mannen en vrouwen met lef, werkervaring en een hbo-denkniveau en mbo-handjes. Mensen die het mooie food-vak verder naar de top gaan brengen. De food-ondernemers 2.0!

Ondernemersacademie Food

Sleepboot 2

3991 CN Houten

T 030  27 58 130

info@ondernemersacademiefood.nl

www.ondernemersacademiefood.nl

Meld je aan