Op de middelbare school koos hij de richting handel en administratie en vervolgens de auto-opleiding IVA Business School in Driebergen. Dat was geen succes.
Keurslagerij Vlogman, het is een begrip in het Gelderse dorpje Vorden. Een echt familiebedrijf waar straks de derde generatie Vlogman de scepter zwaait. De 33-jarige Roy Vlogman heeft er zin in.
Tijdens haar studie kunstgeschiedenis had Niki, samen met haar vriend, een moestuin waarin ze zich naar hartenlust uitleefde. Na haar afstuderen had ze diverse kantoorbanen, maar natuur en dieren, dat blééf kriebelen. “We hebben een boerderij gekocht in het Gelderse Stokkum en willen ons richten op vleesproducten.
Eerst deed hij de auto-opleiding IVA Business School in Driebergen, maar het bedrijf van zijn vader trok hem veel meer: Kraan Vlees-Service in Overvecht.
Met zijn diploma’s Chef-slager en Ondernemer Vers van SVO Vakopleiding op zak was Dennis van Woerkum er voor zijn gevoel nog niet. “Ik twijfelde over de opleiding Ondernemerschap en Retail Management bij Avans.
Herken je jezelf hierin en durf je het aan om je droom te volgen? Heb je werkervaring? In de foodbranche of als zij-instromer? Dan is het foodondernemerschap misschien wel iets voor jou. Op de Ondernemersacademie Food leer je alle vaardigheden en competenties die je daarvoor nodig hebt.
Het achterlaten van je gegevens betekent geen definitieve inschrijving. We zullen altijd eerst telefonisch contact met je opnemen. Ook als je nog aanvullende vragen hebt kun je je gegevens achterlaten.