Volg je hart en maak je dromen waar

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Schuif het niet langer voor je uit. Gooi het roer om!

Beleving

Wat zijn de trends, wat willen de mensen eten? Hoe doorgrond je het gedrag van je klanten, zodat je hun optimaal van dienst kunt zijn? Zodat ze je vaste klant worden. Bied je arrangementen aan met wijn? Of food gecombineerd met activiteiten? Je kunt het zo boeiend en uitdagend maken als je zelf wilt!

Ondernemersacademie Food

De opleiding aan de Ondernemersacademie Food geeft je de bagage en knowhow om je eigen foodonderneming te runnen. Je kunt zelf starten of een bedrijf overnemen, waarna je het verder kunt uitbouwen. Zodat je onderneming goed opgewassen is tegen de eisen van deze tijd.

De opleiding (combinatie werken en leren) duurt 6 maanden, plus 3 maanden coaching. Dan ben je helemaal klaar om je eigen foodonderneming te starten of over te nemen. De opbouw is modulair: afhankelijk van je instroomprofiel kun je op diverse momenten instappen.

Ben jij de nieuwe foodondernemer?

Je hebt passie voor food. Je hart gaat sneller kloppen van aantrekkelijke toonbanken gevuld met verrukkelijke vleeswaren en exclusieve (vlees)gerechten. Puur en eerlijk voedsel. Van boer tot bord. Het allerliefst bouw je zélf iets op waarop je trots kunt zijn: een foodspeciaalzaak vers waarin je klanten graag op culinaire ontdekkingsreis gaan. Met behulp van jouw persoonlijke advies. Jij bepaalt jouw bedrijfsmissie en -visie, en je stippelt je eigen strategie uit.

Durf je het?

Herken je jezelf hierin en durf je het aan om je droom te volgen? Heb je werkervaring? In de foodbranche of als zij-instromer? Dan is het foodondernemerschap misschien wel iets voor jou. Op de Ondernemersacademie Food leer je alle vaardigheden en competenties die je daarvoor nodig hebt.

Ondernemer 2.0

Er komt heel veel kijken bij het foodondernemerschap. De foodondernemer is allround: naast ambachtelijk vakspecialist ben je ook innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager. Natuurlijk moet je als foodondernemer veel regels kennen en toepassen, bijvoorbeeld over de voedselveiligheid. Maar je moet ook out of the box kunnen denken. Creatief en innovatief zijn. Onderscheidend. Kortom, de moderne en capabele ondernemer 2.0.

Foodondernemer 2.0

Wij, van de Ondernemersacademie Food, zijn op zoek naar mannen en vrouwen met lef, werkervaring en een hbo-denkniveau en mbo-handjes. Mensen die het mooie foodvak verder naar de top gaan brengen. De foodondernemers 2.0!

Ondernemen is als verliefd zijn: vlinders, uitdagend, vol passie, uit je comfortzone, je dromen waarmaken en elke dag een glimlach”

Carla van Eijk

Mede-eigenaar Slagerij van Eijk

Ondernemersacademie Food

Sleepboot 2

3991 CN Houten

T 030  27 58 130

info@ondernemersacademiefood.nl

www.ondernemersacademiefood.nl

 

Meld je aan

TRALALALLA