Van alleen maar

dromen word je

niet gelukkig

Maak je

dromen waar

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Denk jij wel eens na over een switch in je loopbaan? Schuif het niet langer voor je uit. Gooi het roer om. Ontdek en gebruik je onvermoede en verrassende talenten. Je kunt véél meer dan je denkt. Gewoon durven. Je kansen grijpen. Want van alleen maar dromen word je niet gelukkig.
Neem het heft in eigen hand. Bepaal je eigen strategie. Als je zelf aan de touwtjes trekt en je eigen leven inricht zoals jij dat wilt, dan ga je weer bruisen.

Ben jij de nieuwe

food ondernemer?

Daadkrachtig en out of the box

Voel je je aangesproken? Misschien is foodondernemer je ambitie! De nieuwe foodondernemer 2.0 is naast ambachtelijk vakman/vakvrouw, ook innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager.

Ben je econoom, leraar of topsporter en wil je instromen? Graag, we zijn altijd op zoek naar initiatiefrijke, creatieve en innovatieve zij-instromers. Daadkrachtige mensen die out of the box kunnen denken.

Kansen volop!

De nieuwe foodondernemer wordt op een nieuwe – toekomstbestendige – manier opgeleid op onze Ondernemersacademie Food.

Na afloop heb je alle competenties om een nieuwe foodonderneming te starten of een bestaande slagerij over te nemen en uit te bouwen. Met hbo-kennis op hoog niveau en gouden mbo-handen.

Gedegen toekomst

Als nieuwe foodondernemer 2.0 heb je een gedegen toekomst in handen. Met prachtige kansen en mogelijkheden.

De foodbranche is een veilige sector: voedsel is altijd nodig. En de consument betaalt weer graag voor de combinatie van gemak, kwaliteit en beleving.

Bovendien willen mensen graag eerlijk en puur voedsel, gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad. En daar heb je foodondernemingen voor nodig.

Ben jij die foodondernemer die deze kans wil grijpen? Kom dan eens met ons praten!

Ondernemersacademie Food

Sleepboot 2

3991 CN Houten

T 0123 456789

info@ondernemersacademiefood.nl

www.ondernemersacademiefood.nl

Meld je aan

TRALALALLA
Follow by Email
Facebook