Volg je hart en maak je dromen waar

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Schuif het niet langer voor je uit. Gooi het roer om!

Daadkrachtig en out of the box

Voel je je aangesproken? Misschien is foodondernemer je ambitie! De nieuwe foodondernemer 2.0 is naast ambachtelijk vakman/vakvrouw, ook innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager.

Ben je econoom, leraar of topsporter en wil je instromen? Graag, we zijn altijd op zoek naar initiatiefrijke, creatieve en innovatieve zij-instromers. Daadkrachtige mensen die out of the box kunnen denken.

Maak je

dromen waar

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Denk jij wel eens na over een switch in je loopbaan? Schuif het niet langer voor je uit. Gooi het roer om. Ontdek en gebruik je onvermoede en verrassende talenten. Je kunt véél meer dan je denkt. Gewoon durven. Je kansen grijpen. Want van alleen maar dromen word je niet gelukkig.
Neem het heft in eigen hand. Bepaal je eigen strategie. Als je zelf aan de touwtjes trekt en je eigen leven inricht zoals jij dat wilt, dan ga je weer bruisen.

Gedegen toekomst

Als nieuwe foodondernemer 2.0 heb je een gedegen toekomst in handen. Met prachtige kansen en mogelijkheden.

De foodbranche is een veilige sector: voedsel is altijd nodig. En de consument betaalt weer graag voor de combinatie van gemak, kwaliteit en beleving.

Bovendien willen mensen graag eerlijk en puur voedsel, gemaakt van dieren die een goed leven hebben gehad. En daar heb je foodondernemingen voor nodig.

Ben jij die foodondernemer die deze kans wil grijpen? Kom dan eens met ons praten!

Ondernemersacademie Food

Sleepboot 2

3991 CN Houten

T 0123 456789

info@ondernemersacademiefood.nl

www.ondernemersacademiefood.nl

Meld je aan