Volg je hart en maak je dromen waar

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Schuif het niet langer voor je uit. Gooi het roer om!

Hoe het werkt                       Verhalen                    Meld je aan

Hoe het werkt

-De Ondernemersacademie Food biedt een integraal leertraject van 6 maanden. Plus 3 maanden coaching. De opbouw is modulair: op diverse momenten kan worden ingestapt – afhankelijk van het instroomprofiel van de potentiële ondernemer vers-speciaalzaak.

Tijdens het leertraject is het mogelijk om werkervaring op te doen binnen diverse organisaties. Zoals leveranciers in de foodsector, ambachtelijke slagerijen en innovatiecentra in de food.

Assessment

De potentiële ondernemer krijgt een uitgebreid assessment waarin naast het werk- en denkniveau, ook motivatie en ondernemerscompetenties uitgebreid worden getest en in kaart worden gebracht.

Vakkennis

De foodondernemer 2.0 verwerft vakkennis en -kunde door praktijkgerichte training. Gecombineerd met theoretische kennis.

Ondernemerscapaciteiten ontwikkelen

De foodondernemer 2.0 gaat aan de slag met ondernemerscompetenties, -kennis en vaardigheden. Je leert van succesvolle ondernemers en experts op ondernemerschap.

Coaching on the job

De foodondernemer 2.0 wordt afhankelijk van de leervraag gekoppeld aan een expert.

 

Laat je overtuigen door de verhalen van anderen!

Geniet van de verhalen van ondernemers die het aandurfden om het roer om te gooien! Die met passie voor vers en met lef hun bedrijf zijn gestart.

Lourens Scholten
Ondernemer
Guusje Broekhof
Ondernemer
Job Vrijenhoek
Ondernemer
Jaap Landman
Ondernemer

Ben jij de nieuwe

food ondernemer?

Je hebt passie voor food. Je hart gaat sneller kloppen van aantrekkelijke toonbanken gevuld met verrukkelijke vleeswaren en exclusieve (vlees)gerechten. Puur en eerlijk voedsel. Van boer tot bord. Het allerliefst sta je zelf vol trots aan het roer: een foodspeciaalzaak vers waarin je klanten graag op culinaire ontdekkingsreis gaan. Met behulp van jouw persoonlijke advies. Jij bepaalt jouw bedrijfsmissie en -visie, en je stippelt je eigen strategie uit.

Grijp deze unieke kans

     Geen ervaring nodig

     Je toekomst in eigen handen

     Wordt een innovator in de speciaalzaak vers

     Geef jouw ambitie, ondernemerschap en lef de ruimte

     Verdien een dik belegde boterham

Meld je aan.

Volg jij je hart en maak je je dromen waar? Meld je dan nu aan voor een persoonlijke intake en wie weet sta jij volgend jaar als Food ondernemer 2.0 in je eigen zaak!

Ondernemersacademiefood

Sleepboot 2

3991 CN Houten

info@ondernemersacademiefood.nl

+31 30  27 58 130

Hoe het werkt                       

Verhalen                    

Meld je aan

Informatie over het programma, support, sponsoren en algemen informatie vind je op de website van de Ondernemersacademie Food